Nagy szükség van nálunk a praktikus tárolásra. Három gyerkőcömmel sok a küzdés, hogy "hol van, nem találom, hol is a helye?" Nagyon szeretek varrni, így ezeket a kérdéseket megoldva textilből készítettem különböző pakolhatós bugyrokat.

Egyik kedvencem az előszobai "sapi tartó". Három kis zseb (a sapkának, sálnak kesztyűnek). Mindenkinek saját zsebe van. Így a zűrzavar felszámolódott. Kislányom szekrényének polcán található a három madaras zsák. Ezek a zoknit, trikót, és a bugyit rejtik. Ő tudja melyik madár mit gyűjt, és önállóan használja is. Ez is megkönnyítette a dolgom, öltözködés témában mindenképp.
A harmadik tároló a fürdőszoba dísze. Ezek tárolják a fürdőben használatos mindenféle kütyüket ( fésű, olló, illat, körömreszelő stb.).
Nagy előnye ezeknek a textilből készült tárolóknak, hogy moshatóak, egyediek (rengeteg látványos és csodálatos anyag van a piacon), és sok mindent elnyelnek.:)
 
Noémi


Ha Te is szívesen megosztanád munkáidat az oldalon, kérlek írj a tikuldtetek@kreaklub.hu e-mail címre. További ötletekért pedig kövesd a KreaKlubot Facebookon és Pinteresten is!

Share This:

Share This: